yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı yakın itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı panik dal şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı için oldukça davranışlevsel şekilde fariza yapmalıdır.

Yangın bapsı ivedili çıkış için kullanılacaksa o gün vacip koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Nutuk konusu dirilik zayiatının yaşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Ivedi çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Erişim kolaylığı tedarik etmek yalnızçlı örgülmış merdivenlerin haricinde sevimli güvenliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Yazgı idare etmek yerine yangın merdivenleri süresince beşer barındıran bütün strüktürlarda olmalıdır.

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. Ekseriya metal yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Başarılı bir tahliye tasarı, deprem, su taşkını ve yangın gibi afetlerde sakin kalmanıza, en güvenli davranışı sergilemenize ve binayı eskiden vazgeçme etmenize yardımcı olacaktır.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere biricik yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate hileınarak lüzumlu adetda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar Yangın Çıkış Kapısı kullanılarak üretilir. Faik sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı derunlerine yerleştirilmesi ile bu baplar dirim kurtarmaktadır.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin yalaz ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Yapıda mevcut insanoğluın eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetleme altına allıkınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Evgin çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme malik bir yapı elemanıdır.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çkızılışmasına olanak katkısızlar. Yangın bapları genellikle otomatik olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kabil ivedi durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine bilim alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page